Indvielsen af blok C E

Til alle elever og forældre på 4. og 5. årgang

I dette skoleår samler vi svømmetimerne så vi har to lektioner i træk i et halvt år. Det andet halve år har klassen idræt i de to lektioner. 4.a og 5. a har idræt i det første halve år. Efter jul har de svømning. 4.b og 5.b har svømning frem til jul, derefter har de idræt.
    God sommer
    Kære alle med interesse i skolen

Vi er ikke så glade for at meddele, at Anita Lykke Hansen har fået en stilling som afdelingsleder ved Storeå skolen afdeling Måbjerg fra 1. august. Vi kommer til at savne hende og hendes kompetencer. Held og lykke i dit nye job Anita.

Kære alle med interesse i skolen
    Vi er rigtig glade for at kunne skrive nedenstående. smiley

Ny skoleleder på Lemtorpskolen

Hanne Odgaard er ansat som ny skoleleder på Lemtorpskolen fra 1. august 2016.

Hanne Odgaard er i dag skoleleder på Ejsing Skole. Hun er 47 år og blev uddannet lærer i 1993. Hun har været ansat på Ejsing skole siden 1994 og været skoleleder siden 2010. Privat bor hun i Håsum ved Spøttrup med mand og 2 børn.

• 27-07-2016
    Privat aftale ·