Lemtorpskolen - Nissumvej 10 - 7620 Lemvig - 96631365 - [email protected]

Opslagstavlen

Byløbet 2018

Har du/I planer om at deltage i Byløbet 2018, eller kan du måske overtales af et godt tilbud, så er chancen der nu.

Vi stiller med et skolehold fra Lemtorpskolen og alle elever, forældre og ansatte tilbydes startnumre på favorable vilkår.

For elever og ansatte betaler vi for startnummeret, mens forældre tilbydes startnumre til 40,- /stk.

Tilmelding.
    Forældre sender en intrabesked til Hanne Odgaard senest søndag den 19. august med angivelse af:

-Løbers navn
    -Løbers klassetrin (hvis elev)
    -Løbers alder
    -Løbers køn (M/K)
    -Løbers fødselsdato
    -Distance (5,3 km - 8,8 km - Walk)
    Tilmelder man flere løbere, gentages listen for hver løber.

Løbende forældre betaler startgebyret til skolen 40,- pr. stk. med mobilepay til skolen 23657526 (med angivelse af alle betalende løberes navne)
    Man er tilmeldt, når man har sendt intrabesked, betalt evt. gebyr og modtager en bekræftende mail fra Hanne Odgaard.

Der uddeles ikke gratis T-shirts til løberne i år, men vi er ved at lægge sidste hånd på en aftale omkring salg af Lemtorpskoletrøjer, der kan købes til fornuftige priser. Mere herom senere.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at løbe for Lemtorpskolen :)

Vh Hanne Odgaard

Hanne Gravgaard Odgaard den 26-06-2018